Aanbod

ELEKTRICITEITSWERKEN

Elektriciteitswerken zijn ons ding. M Projects heeft pakken ervaring in zowel herstelling, nieuwbouw als renovatie. Elektrische installaties kennen voor ons geen geheimen en we werken met duurzame materialen voor een hoogwaardig resultaat. Ook bij problemen kan je ons altijd inschakelen.

CHAPE & TEGELWERKEN

Een perfecte, vlakke dekvloer als basis voor de betegeling levert altijd een mooie afwerking op. Van het uitbreken van de vloer over het plaatsen van buizen en wapening tot de laatste tegel: reken ook voor jouw chape- en tegelwerken op de vakkundigheid van M Projects.

GYPROC & PLEISTERWERKEN

Gyproc- en pleisterwerken leveren ons veel voldoening op: we zitten in de afwerkingsfase van jouw project! Egale muren en plafonds, daar zie je het verschil meteen tussen goed werk en half werk. Voor renovaties of nieuwbouw: stuur M Projects een berichtje met jouw vraag.

ALGEMENE BOUWWERKEN

Ook voor alle algemene bouwwerken kan je bij ons terecht. De vakmannen van M Projects zijn stuk voor stuk heel handig en plaatsen met plezier een muurtje. Of breken er eerst een af, natuurlijk. Voor meer informatie over welke andere diensten we jou aanbieden, kan je ons vrijblijvend contacteren.

LAADPALEN

Elektrisch rijden is de toekomst, dat hebben we bij M Projects ook begrepen. Onze kennis in elektriciteitswerken maakte het makkelijk om mee te springen in deze nieuwe trend. Een laadpaal plaatsen voor jouw elektrische wagen? Voor ons is dat kinderspel; voor jouw zoveel dagelijks gemak.

ZONNEPANELEN

Wil jij ook je energiekosten beperken? Om een duurzamer energieverbruik te hebben, is het slim om te investeren in zonnepanelen. Tips, advies en een vakkundige plaatsing? M Projects komt jouw zonnepanelen snel plaatsen zodat je bestand bent tegen de energieproblemen van morgen.